Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2012 15:16 - Вършец - "посоченото място"
Автор: zufo Категория: Регионални   
Прочетен: 1575 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.01.2012 15:22


Създателят на Земята се е огледал във Вършец.
Вложил е повече усилия, или по-правилно казано - повече
творчество в разпределението на енергийните потоци на това малко населено място.

Много е вдъхновяващо и по особен начин вълнуващо, когато хвърлиш бърз поглед върху генетичния ресурс на града и видиш с просто око, че има доста
качествен материал. Казвам го леко шеговито, но изключително сериозно.

Неслучайно хора от цялата страна се изсипват на балнеолечение в старопланинското градче.
Щастливците обаче са родените в него. Те нямамт нужда да посещават хотелите и да се подлагат на спа-процедури. Те са си с генетично заложена доживотна процедура.
Съвсем истина си е. Погледнато глобално, място като Вършец, може да бъде разглеждано като частица от Земята, на която са посяти "божествените резерви". Или с други думи казано - тези, които могат да продължат човешкия род в България, ако това се наложи.

Въздухът носи миризмата на Балкана - носител на вековната
енергия на Българския дух. Водата е символ на онзи лековит пририден елемент, който не само изчиства но и пречиства. Снегът през зимата и зеленината през лятото са по-ярки и по-цветни.
Всъщност, нищо по-особено не бихте видели във Вършец, но ще го почувствате.

Децата на Вършец са
стимул за естествения прираст. Децата на Вършец са особени. Те греят и притежават дарби. Те са като деца от божествената планина Олимп. Всяко едно от тях умее. Всяко едно от тях има смисъл. Децата на Вършец са чеда на миналото и на бъдещето. Те учат, работят, пеят, танцуват, правят музика и театър, спортуват и живеят с лекота. Те не пилеят нито един миг. Така се доказва истинското щастие и благодарност от това, че имаш шанса да си роден и да живееш.

  Няколко места по света са посочени по този начин. И това не са места, които са световно известни. Това не са места, които са гръмки курорти или изобилстващи от материални богатства. Това не са места, в които ще намерите огромни банкови сгради или дори изумителни природни забележителности. Ще видите
просто природа - чиста и обикновена, а именно с това - гениална. Лесно е да нарисуваш Ниагарския водопад или Айфеловата кула, още по-лесно е да ги снимаш. Но е невъзможно да опишеш чувството да си на богоизбрано място, сред хора, които не са известни, нито парично богати, но с блестящи очи, бликащи от здраве и от вродено знаение за света. "Градът на здравето". 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zufo
Категория: Изкуство
Прочетен: 117606
Постинги: 22
Коментари: 20
Гласове: 18
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930